Rreth nesh

Triatlon Labeat është ngjarja e parë e këtij lloji në Shqipëri. E para u organizua në shtator 2013 dhe trashëgimia ka vazhduar çdo vit që nga ajo kohë. Veprimtaria organizohet në Liqenin e Shkodrës, në qytetin e Shirokës, rreth 10 minuta me makinë nga qyteti Shkodër. Triathlon Labeat është një garë e cila përfshin 750 metra not, 10 kilometra çiklizëm dhe 5 kilometra të rrjedhshëm. Të gjithë pjesëmarrësit pritet të plotësojnë të tri kategoritë në rendin e mësipërm. Hyrja e ngjarjes është pa pagesë dhe mirëpret më shumë se 65 pjesëmarrës çdo vit.

Disiplinë

Not 750m

çiklizëm 10km

Vrapim 5km

Partnerët